Zonnebrillen blog | Zonnebrillen trends 2017

De Persol 714 opvouwbare zonnebril is de meest klassieke en gewilde Persol ooit gemaakt! Legendarisch gemaakt door Steve McQueen  niet alleen als real life stijlicoon maar ook op het witte doek zoals in de film “The Thomas Crown Affair ‘.

Naast het witte doek werd Steve McQueen geregeld gefotografeerd met deze stijl opvouwbare Persol zonnebril. Hierbij gaf hij de voorkeur aan blauw gekleurde lenzen welke hij door de bekende opticien uit Hollywood speciaal op maat liet maken.
Wist je trouwens dat dit model eerst in zijn geheel gemaakt wordt en dan voorzichtig weer gebroken om zo de losse delen te creeren? Bekijk de beschikbare kleuren bij LuxSunglasses

tommy_hilfiger_skibril-1

Eerder zagen we al de GUCCI goggles en nu komt heeft ook Tommy Hilfiger zijn eyewearcollectie voor het eerst uitgebreid met een skibril (ski goggles).
Mede dankzij een design dat geïnspireerd is op de jaren 70, hebben de Tommy goggles look die bestaat uit een combinatie van technologische innovatie en de klassieke Tommy Hilfiger stijl.

Het wrap-around model en de afgeronde vorm van de bril combineert innovatieve technologische materialen met een uitstekend draagcomfort. De dubbele cilindrische lens (gemaakt van polycarbonaat) is een bijzonder licht, aerodynamisch en sterk materiaal.

Een speciale anti-kras en anti-fog coating verkleind de kans op het beslaan van de lens zodat ook de veeleisende skiër zich op de piste fashionable kan vertonen.

Deze Tommy Hilfiger skibril is voorzien van een gegraveerd plaatje met het bekende “Tommy Hilfiger” logo. Ze zijn leverbaar in het wit (zoals afgebeeld) met een elastische band in de kleuren rood, wit en blauw, of in het blauw/ grijs met lederen details met een band in de kleuren blauw, groen, en zwart met een contrasterend wit logo. (online Tommy skibril bestellen kan hier)

Burberry heeft haar nieuwe wintercollectie gelanceerd onder de naam ‘the nude collection’. Een zeer vrouwelijk kleurenpallet, geheel geinspireert op huidskleur. Vveel cat-eye achtige vormen die zo uit de 60’s komen, maar ook vierkantgesneden modellen zoals hieronder.

De pootjes zijn voorzien van een leuk detail, een metalen buisvorm met het Burberry ruitjesmotief

Prada heeft er in de nieuwe Prada Sport zonnebrillen najaarscampagne 2011 voor gekozen om echte bokskampioenen te gebruiken, namelijk Bernard Hopkins en Roberto Cammarelle. Het model zonnebril dat de boxers in deze nieuwe Prada Sport zonnebrillen campagne dragen is de PRADA SPORT SPS 07MS en is verkrijgbaar in 6 kleuren.
De adviesprijs voor dit model is € 195,-

Bernard Hopkins

Roberto Cammarelle

0 likes
Prev post: armani zonnebrillen Archives – ZonnebrillenblogNext post: yves saint laurent zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Related posts