Zonnebrillen blog | Zonnebrillen trends 2017

Wij schreven er al eeerder over maar Ray-Ban lanceert met de Ray-Ban LiteForce zonnebrillencollectie zijn nieuwste aanwinst. Innovatieve en trendy zonnebrillen die zó verschrikkelijk licht zijn dat je bijna vergeet dat je een zonnebril op hebt.

Ray-Ban staat natuurlijk bekend om zijn tijdloze iconen zoals de Aviator en de Wayfarer, maar ook om de manier waar ze deze klassiekers telkens weer een nieuw interpretatie weten te geven:
classic with a new twist! Het is Ray-Ban wederom gelukt om met iets innovatiefs te komen, LiteForce it is.
Deze vernieuwende zonnebrillencollectie is vervaardigd van een type kunststof (polymeer) dat speciaal ontwikkeld is voor de ruimtevaart en auto-industrie. Ray-Ban is de eerste die dit materiaal toepast in de brilindustrie en zich daardoor blijft innoveren. Hypermodern, state of the art maar ook klassiek doordat Ray-Ban dit materiaal combineert met de piloot die we natuurlijk direct herkennen.
Naast alle technische toepassingen die deze collectie rijk is, zijn de brillen uiteraard ook uiterst fashionable om te zien. De eerste serie LiteForce bestaat uit het iconische pilotenmodel (die we al eerder lieten zien) en een meer rechthoekige bril. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zeer modebewuste kleuren (o.a. zwart, bruin, groen en blauw) in zowel glanzend als mat, waarmee zij perfect inspelen op de trends van dit seizoen. Een ware musthave!

RB4179 in de kleur zwart, ultralight! via

http://www.luxsunglasses.nl/shop/Ray-Ban-4179-p-18871.html

Tommy Hilfiger 1112

Tommy Hilfiger komt deze zomer met een wel heel goed geschikt model voor op het strand. De collectie zonnebrillen 2012 van Tommy Hilfiger komt deze zomer met een geschikt model om je strand outfit compleet te maken.

De Tommy Hilfiger 1112 is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Check: http://www.luxsunglasses.nl/shop/search.php?mode=search&page=1

Ray-Ban heeft een nieuwe variant gelanceerd van de bekende aviator, uitgevoerd in propionaat. De nieuwe Ray-Ban aviator 2012 is er in een aantal gematteerde kleuren. Het fijne van dit model is dat de neuspads verzonken zijn in het frame waardoor deze aviator wel zonder problemen in je haar kunt dragen.

De officiele naam van deze Ray-Ban is RB4180 en we kunnen niet wachten op nog meer kleuren!

Ray-Ban RB4180

Ray-Ban RB4180

Meer kleuren bekijken of bestellen kan via LuxSunglasses.nl

Ray-Ban cat-eyes uit de 60’s (RB4169 & RB4152)

Ray-Ban heeft een aanvulling gemaakt op de bestaande Never Hide campagne welke helemaal in het teken staat van het 75-jarige bestaan van Ray-Ban. In deze nieuwe Ray-Ban campagne worden Ray-Ban zonnebrillen getoond die niet alleen het wereldwijde beeld hebben bepaald op het gebied van (zonne)brillen, maar ook trends hebben gezet voor fashionperiodes door de jaren heen. Denk aan de aviator uit de jaren 30 en 40, wayfarer model uit de jaren 50, maar ook de cat-eye tussen 1960 en 1980 en de ‘John Lennon rondjes’ uit de jaren 70. Alles komt terug in de nieuwe Ray-Ban zonnebrillen collectie 2012.

Ray-Ban aviator (RB3025)

Ray-Ban & John Lennon (RB3447)

0 likes
Prev post: Sheriff & Cherry Archives – ZonnebrillenblogNext post: YSL zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Related posts