Yves Saint Laurent Archives – Zonnebrillenblog

Het lijkt nog ver weg met de zomer nog voor de boeg, maar toch presenteerde Yves Saint Laurent onlangs zijn nieuwe herfstcollectie al.
YSL deed dit onder andere met de SL 31 voor dames.

Een oversized vierkante zonnebril in acetaat en metaal met een metalen driehoekig detail aan de voorzijde en ‘Saint Laurent’ gegraveerd op de pootjes.
De SL31 zal worden gepresenteerd in de kleuren: zwart met palladium tempels en grijs gearceerde lenzen, havana met rose gouden tempels en bruin schaduwrijke lenzen, grijs met rose gouden tempels en bruine lenzen, champagne met palladium tempels en bruine lenzen.

De Saint Laurent eyewear collectie wordt hiermee nog meer bepaald door moderne elegantie, bovendien onderscheiden Saint Laurent producten zich door het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit.

sl_31-saint-laurent-zonnebrillen-212x300-1-4

SL 31 – Saint Laurent Paris

sl31-yves-saint-laurent-zonnebril-300x225-1-4

SL 31 – Saint Laurent Paris

Yves Saint Laurent zonnebrillen, gaan vanaf 2013 door als Saint Laurent Paris zonnebrillen. Nieuw in de collectie bij LuxSunglasses is de zonnebrillencollectie van YSL.

Voor 2013 een paar mooie nieuwe modellen opgenomen in de collectie zoals deze voor heren, de YSL 2310.

YSL 2310/S zonnebril

Rechthoekig frame uitgevoerd in acetaat, studs op de voorzijde en het Saint Laurent logo in de pootjes gegraveerd.
Kleuren zijn Walnut Horn, Brushed Matt Black, Brushed Havana, Black, Spotted Havana, Matt Granite, Purple/Beige/Blue, Caramel/Beige/Havana.

Een nieuwste collectie van zonnebrillen van Yves Saint Laurent brengt in het oog springende ontwerpen van Stefano Pilati met bijzondere details zoals kettingen en het “Y” logo.
Luipaardpatronen en ook een grote hoeveelheid donkere kleuren en klassieke stijlen kenmerken de zonnebrillencollectie van YSL voor winter 2012-2013.

0 likes
Prev post: kate moss zonnebril Archives – ZonnebrillenblogNext post: gucci kinderbrillen Archives – Zonnebrillenblog

Related posts