Tommy Hilfiger skibril winterseizoen 2011-2012

Eerder zagen we al de GUCCI goggles en nu komt heeft ook Tommy Hilfiger zijn eyewearcollectie voor het eerst uitgebreid met een skibril (ski goggles).
Mede dankzij een design dat geïnspireerd is op de jaren 70, hebben de Tommy goggles look die bestaat uit een combinatie van technologische innovatie en de klassieke Tommy Hilfiger stijl.

Het wrap-around model en de afgeronde vorm van de bril combineert innovatieve technologische materialen met een uitstekend draagcomfort. De dubbele cilindrische lens (gemaakt van polycarbonaat) is een bijzonder licht, aerodynamisch en sterk materiaal.

Een speciale anti-kras en anti-fog coating verkleind de kans op het beslaan van de lens zodat ook de veeleisende skiër zich op de piste fashionable kan vertonen.

Deze Tommy Hilfiger skibril is voorzien van een gegraveerd plaatje met het bekende “Tommy Hilfiger” logo. Ze zijn leverbaar in het wit (zoals afgebeeld) met een elastische band in de kleuren rood, wit en blauw, of in het blauw/ grijs met lederen details met een band in de kleuren blauw, groen, en zwart met een contrasterend wit logo. (online Tommy skibril bestellen kan hier)

0 likes
Prev post: vogue zonnebrillen Archives – ZonnebrillenblogNext post: Tommy Hilfiger zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Related posts