Tommy Hilfiger Archives – Zonnebrillenblog

Tommy Hilfiger introduceert een nieuwe eyewear campagne voor kinderen. De nieuwe junior modellen zijn bestemd voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

De zonnebrillen putten inspiratie uit een klassieke levensstijl met een jeugdige en creatieve draai.

De modellen zijn beschikbaar vanaf april 2013.

Tommy Hilfiger introduceert de Preppy Denim collectie voor zijn zonnebrillen collectie 2013. Het unisex model haalt zijn inspiratie uit de klassieke historie van het Hilfiger merk, namelijk de

klassiek Amerikaans lifestyle met een moderne preppy twist.

De modellen zijn op de poten voorzien van het Hilfiger logo en met blauw denim en grijze lenzen,
en donker havana met canvaskleurig denim en bruine lenzen.

Tommy Hilfiger 1112

Tommy Hilfiger komt deze zomer met een wel heel goed geschikt model voor op het strand. De collectie zonnebrillen 2012 van Tommy Hilfiger komt deze zomer met een geschikt model om je strand outfit compleet te maken.

De Tommy Hilfiger 1112 is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.

Check: http://www.luxsunglasses.nl/shop/search.php?mode=search&page=1

tommy_hilfiger_skibril-3

Eerder zagen we al de GUCCI goggles en nu komt heeft ook Tommy Hilfiger zijn eyewearcollectie voor het eerst uitgebreid met een skibril (ski goggles).
Mede dankzij een design dat geïnspireerd is op de jaren 70, hebben de Tommy goggles look die bestaat uit een combinatie van technologische innovatie en de klassieke Tommy Hilfiger stijl.

Het wrap-around model en de afgeronde vorm van de bril combineert innovatieve technologische materialen met een uitstekend draagcomfort. De dubbele cilindrische lens (gemaakt van polycarbonaat) is een bijzonder licht, aerodynamisch en sterk materiaal.

Een speciale anti-kras en anti-fog coating verkleind de kans op het beslaan van de lens zodat ook de veeleisende skiër zich op de piste fashionable kan vertonen.

Deze Tommy Hilfiger skibril is voorzien van een gegraveerd plaatje met het bekende “Tommy Hilfiger” logo. Ze zijn leverbaar in het wit (zoals afgebeeld) met een elastische band in de kleuren rood, wit en blauw, of in het blauw/ grijs met lederen details met een band in de kleuren blauw, groen, en zwart met een contrasterend wit logo. (online Tommy skibril bestellen kan hier)

0 likes
Prev post: Gucci zonnebrillen herfst/winter 2014-2015 – ZonnebrillenblogNext post: Gucci aviator Archives – Zonnebrillenblog

Related posts