Gucci zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Er zijn nieuwe foto’s vrijgegeven van de Gucci eyewear campagne spring 2012!
Groen gaat het dit voorjaar wat Gucci betreft helemaal worden, zo laten Julia Frauche en Luca Stascheit in de nieuwste Gucci campagne zien. De Gucci zonnebrillen collectie 2012 laat klassieke lijnen zien in een modern jasje, in een kleurstelling die uitermate geschikt is voor een fashionlover met gevoel voor eigen stijl.

Gucci eyewear goes green!

Gucci heeft met trots de nieuwe modezonnebrillen voor kinderen 2012 gepresenteerd. Na het succes van vorig jaar is de Gucci kinderzonnebrillencollectie nu uitgebreid met enkele zonnebrillen in aviator style.
Ontworpen door Gucci ben je er van verzekerd dat je als 7-14 jarige je eigen look helemaal kompleet kunt maken met deze musthave mode accessoire voor kids.

Alle zonnebrillen zijn voorzien van Gucci logo en verkrijgbaar in frisse kleuren en verschillende lenzen waaronder mirror en verlopend. (alle kleurtjes op een rij via LuxSunglasses.nl)

Gucci model GG5501

Gucci model GG5501

Gucci model GG5500

Gucci model GG5501

Hieronder de presentatie van de nieuwe Gucci-campagne zomer 2012 die werd vastgelegd door fotografenduo Mert & Marcus met modellen Abbey Lee Kershaw, Karmen Pedaru en mannelijke model Greg Nawrat.

De modellen zijn gefotografeerd in een weelderige gouden setting met de op artdeco geïnspireerd Gucci collectie.
Een perfecte combinatie van stijlvolle accessoires (zonnebrillen, tassen en schoenen) maken de Gucci collectie voor zomer 2012 helemaal compleet en zijn we klaar voor de zomer! (link naar de complete Gucci collectie)

De  Gucci 1933 aviator is nu al een classic, deze gucci aviator 1933 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze bril mag deze zomer niet ontbreken in je collectie. Bij Luxsunglasses.nl hebben ze de mooiste voor je geselecteerd

Voor onderstaande en andere kleuren zie http://www.luxsunglasses.nl/shop/Gucci-1933-p-17112.html

Classic Aviator Gucci 1933

0 likes
Prev post: Zonnebrillen cadeaubon Archives – ZonnebrillenblogNext post: Prada Sport Archives – Zonnebrillenblog

Related posts