Gucci zonnebrillen herfst/winter 2014-2015

Gucci Homme GG2256

Gucci Homme GG2256

GUCCI Homme 2014-2015 zonnebrillencollectie

Voor de herfst/winter 2014-2015 heeft de Gucci zonnebrillen collectie voor mannen een klassieke maar desondanks moderne uitstraling: de nieuwe Gucci zonnebrillen zijn geïnspireerd door een combinatie van een retrogevoel samen en een feilloos vakmanschap, die subtiel samenkomen dankzij met een elegante uitstraling.

Gucci Homme GG1082

Gucci Homme GG1082

GUCCI dameszonnebrillen 2014-2015

Gucci presenteert de nieuwe herfst/winter 2014-2015 zonnebrillencollectie. De introductie van een nieuwe lijn zonnebrillen geheel gewijd aan een eigentijdse en sensuele vrouw.

De stijlen zijn versierd met nieuwe versies van het voor Gucci kenmerkende signatuur en uitgevoerd met innovatieve afwerkingen die de traditie van uitstekende kwaliteit en vlekkeloze uitstraling van Gucci weerspiegelen.

Gucci GG4263

Gucci GG4263

Gucci gebruikte materialen

Als onderdeel van een wereldwijd eco-vriendelijke programma dat is ontworpen om de impact van het bedrijf op het milieu geleidelijk te verminderen, zijn Gucci zonnebrillen voorzien van 100% recyclebare verpakking met FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd papier, terwijl de unieke opvouwbaarheid ervoor zorgt dat de brillenkoker minimale ruimte inneemt.

Gucci brillen collecties omvatten zonnebrillen en monturen van op biomateriaal gebaseerd acetaat, een speciaal materiaal dat een hoger dan gebruikelijk aandeel van natuurlijke componenten bevat, evenals zonnebrillen gemaakt van zogenaam ‘liquid wood’, een op biomateriaal gebaseerd en eco-vriendelijk materiaal dat een alternatief biedt voor kunststof dat over het algemeen gebruikt wordt bij de productie van brillen. Liquid wood is gemaakt van biomaterialen: houtvezels uit duurzaam beheerde bossen, lignine uit papier productieprocessen en natuurlijke wax.

Het lijkt nog ver weg met de zomer nog voor de boeg, maar toch presenteerde Yves Saint Laurent onlangs zijn nieuwe herfstcollectie al.
YSL deed dit onder andere met de SL 31 voor dames.

Een oversized vierkante zonnebril in acetaat en metaal met een metalen driehoekig detail aan de voorzijde en ‘Saint Laurent’ gegraveerd op de pootjes.
De SL31 zal worden gepresenteerd in de kleuren: zwart met palladium tempels en grijs gearceerde lenzen, havana met rose gouden tempels en bruin schaduwrijke lenzen, grijs met rose gouden tempels en bruine lenzen, champagne met palladium tempels en bruine lenzen.

De Saint Laurent eyewear collectie wordt hiermee nog meer bepaald door moderne elegantie, bovendien onderscheiden Saint Laurent producten zich door het bieden van de hoogst mogelijke kwaliteit.

SL 31 – Saint Laurent Paris

SL 31 – Saint Laurent Paris

SL 31 – Saint Laurent Paris

SL 31 – Saint Laurent Paris

Carrera viert met de uitgave van enkele iconische modellen van zijn nieuwste eyewear collectie. Met deze glamoureuze heruitgave van modellen door het merk dat hiermee geschiedenis maakte: de legendarische Champion en Carrera 6000 zonnebrillen worden gepresenteerd in een spannende nieuwe metalen uitvoering met behoud van het pure design.

CHAMPION / MT

Carrera Champion MT

Carrera Champion MT

Het onstuitbare succes van deze iconische pilotenbril van Carrera blijft maar doorgaan: deze zonnebril, die beschikbaar is in talloze uitvoeringen en een verscheidenheid aan materialen, kleuren en details, wordt nu gepresenteerd in een ultra-platte shape. De nieuwe Carrera Champion zonnebrillen zijn een geïnspireerde mix van metaal en roestvrij staal, voor een ultra-lichtgewicht gevoel en optimaal comfort. Satijnen afwerking en gespiegelde lenzen maken de dynamische look compleet en geeft deze nieuwe uitvoering een tijdloze flair.
Verkrijgbaar in de kleuren bruin met grijze lenzen, zwart met zwarte lenzen, blauw met blauwe lenzen, rood met oranje lenzen.

CARRERA 6000/MT

Carrera 6000MT

Carrera 6000MT

De Carrera 6000 zonnebril met z’n kenmerkende golvende pootjes en onmiskenbare rechthoekige front, is perfect voor elke gezichtsvorm. De Carrera 6000 wordt nu geherinterpreteerd in een nieuwe high-tech versie met een avant-gardistisch design en een roestvrij stalen frame voor een ultra-lichtgewicht gevoel. Een helder, levendig kleurenpalet, ideaal voor de warme zomermaanden: koraal met rode of grijze lenzen, turkoois met kaki lenzen, ruthenium met koperen lenzen, zwart met zwarte lenzen, wit met roze lenzen, blauw met blauw of veelkleurige lenzen

Een nieuw jaar, met natuurlijk nieuwe trends. Voor de eyewear collecties van 2014 zullen vooral stoere, speciale materialen gebruikt worden. Zo zal Ray-Ban hun bekende Wayfarer collectie uitbreiden met een exemplaar bekleed met kalfsleder en een aviator voorzien van 18k goud.

Na een zomer vol opvallende gekleurde spiegelglazen tijdens festivals of op het terras komt Ray-Ban met drie nieuwe kleuren spiegellenzen en zal de collectie worden uitgebreid met mat gunmetal frames. De aviator modellen in verschillende kleuren zijn een vrolijk verschijnsel en zullen dus ook in 2014 een must-have blijven voor de echte fashionista´s.

ray-ban-lenses-300x194-1-4

Dan hebben we nog de Wayfarer leather, door Ray-Ban zelf beschreven als een bril voor mensen die „who dare to wear them, those who are tough, bold, yet true to themselves.”

8053672155921_shad_qt-300x194-1-4

Ook deze bril verwachten wij snel terug te zien in de modebladen.

wayfarer-leather-300x169-1-4

De Wayfarer Urban Camouflage collectie zal wederom niet te missen zijn in de modetrends van 2014. Gezien deze trend de afgelopen tijd veel te zien was in de gehele mode industrie, zullen de Camouflagebrillen ook een must-have item zijn voor de echte Ray-Ban fans onder ons.

camo-300x194-1-4

Carrera introduceert voor 2014 een nieuw kleurenpalet met felle, opvallende kleuren. Met zonnebrillen die een mix vormen tussen retro, fashion en sportief zijn het de perfecte strandaccessoires voor komend jaar. Zo ook onderstaande Carrera 5009, een pilotenbril geschikt voor mannen en vrouwen.

carrera-5009-300x133-1-4

 

Al met al beloofd 2014 dus een uitdagend en bijzonder jaar te worden wat betreft de zonnebrillentrends. Doe jij hier ook aan mee?

0 comments
1 like
Prev post: Zonnebrillen trends winter 2016

Related posts

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.