Gucci Archives – Zonnebrillenblog

gucci-zonnebrillen-2016-2-2

Gucci zonnebrillen gaan in 2016 door met de ronde glazen trend. Niet alleen op de catwalk en tijdens de fashionweek kwamen de ronde modellen op het toneel, maar afgelopen zomer deden naast de spiegelglazen de ronde modellen ook al een voorzichtige entree binnen de Gucci collectie. Voortbordurend op de rijke historie van Gucci en de nieuwste kledinglijn komt nu de aanvulling met de accessoire zoals we elk jaar bij Gucci zien; elegant, eenvoudig en met gebruik van de nieuwste materialen en frisse details. Meer modellen en informatie vind je via luxsunglasses.nl/gucci

gucci-gg2256-300x143-1-4

Gucci Homme GG2256

GUCCI Homme 2014-2015 zonnebrillencollectie
Voor de herfst/winter 2014-2015 heeft de Gucci zonnebrillen collectie voor mannen een klassieke maar desondanks moderne uitstraling: de nieuwe Gucci zonnebrillen zijn geïnspireerd door een combinatie van een retrogevoel samen en een feilloos vakmanschap, die subtiel samenkomen dankzij met een elegante uitstraling.

gg_1082s-7hf-e1410256060910-4

Gucci Homme GG1082

GUCCI dameszonnebrillen 2014-2015 Gucci presenteert de nieuwe herfst/winter 2014-2015 zonnebrillencollectie. De introductie van een nieuwe lijn zonnebrillen geheel gewijd aan een eigentijdse en sensuele vrouw.

De stijlen zijn versierd met nieuwe versies van het voor Gucci kenmerkende signatuur en uitgevoerd met innovatieve afwerkingen die de traditie van uitstekende kwaliteit en vlekkeloze uitstraling van Gucci weerspiegelen.

Gucci GG4263

Over de door Gucci gebruikte materialen: Als onderdeel van een wereldwijd eco-vriendelijke programma dat is ontworpen om de impact van het bedrijf op het milieu geleidelijk te verminderen, zijn Gucci zonnebrillen voorzien van 100% recyclebare verpakking met FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd papier, terwijl de unieke opvouwbaarheid ervoor zorgt dat de brillenkoker minimale ruimte inneemt.

Gucci brillen collecties omvatten zonnebrillen en monturen van op biomateriaal gebaseerd acetaat, een speciaal materiaal dat een hoger dan gebruikelijk aandeel van natuurlijke componenten bevat, evenals zonnebrillen gemaakt van zogenaam ‘liquid wood’, een op biomateriaal gebaseerd en eco-vriendelijk materiaal dat een alternatief biedt voor kunststof dat over het algemeen gebruikt wordt bij de productie van brillen. Liquid wood is gemaakt van biomaterialen: houtvezels uit duurzaam beheerde bossen, lignine uit papier productieprocessen en natuurlijke wax.

Gucci zonnebrillen herfst 2013 advertentiecampagne is onlangs gelanceerd. De campagne met modellen Abbey Lee Kershaw and Adrien Sahores is gefotografeerd door Mert Alas and Marcus Piggott. De campagne bevat uiteraard een donkerder beeld dan we van de zomer gewend zijn, veel zwart met name. De zonnebrillen van Gucci najaar 2013 laten zich leiden door deze zwarte tinten zoals ook op de onderstaande foto te zien is. Donker en stormachtig met waarbij de damescollectie een bijna dominatrix achtige insteek kent. Of we dit in het gebruik van de materialen van de zonnebrillen terug gaan zien, valt te verwachten.

Leder en goud of zilver zijn zeker tinten en materialen die we terugzien in de Gucci zonnebrillen collectie voor herfst/ winter 2013

Gucci zonnebrillen herfst/winter 2013

Filmster JAMES FRANCO is gekozen voor de nieuwe advertentiecampagne van Gucci eyewear najaar 2013. Hij draagt hier de nieuwe Gucci Black Bamboo zonnebril. De campagne, geschoten door Mert Alas en Marcus Piggott debuteert wereldwijd in augustus 2013 en benadrukt de klassieke en eigentijdse elegantie van deze nieuwe Gucci stijl, perfect afgestemd op de verfijnde persoonlijkheid van Franco. Deze Gucci zonnebrillen zijn een verfijnde evolutie van de klassieke Bamboo-versie gelanceerd in de lente van 2013. De exclusieve zonnebril die James Franco draagt in de campagne valt op door de nieuwe zwarte versie van het bamboe detail en natuurlijk de spiegelglazen. De op de jaren ’70 geïnspireerde piloot-vormige zonnebril, is versierd met de bamboe op de neusbrug en de lenzen zijn voorzien van een Gucci laser handtekening.  Bamboe is één van de meest onderscheidende signaturen van Gucci en een materiaal dat van oudsher (sinds 1947) gebruikt wordt door de Florentijnse ambachtslieden op een verscheidenheid aan producten zoals de Gucci handtassen, sieraden en nu dus ook de Gucci brillen.

Pre-order via luxsunglasses.nl

0 likes
Prev post: super zonnebrillen Archives – ZonnebrillenblogNext post: Persol Archives – Zonnebrillenblog

Related posts