Dior Archives – Zonnebrillenblog

Ondanks het koude weer zien we toch dat steeds meer mensen tijdens de herfst en winter ook een zonnebril dragen. Niet alleen tijdens het autorijden maar ook op een zonnige herfstdag of tijdens de wintersport.

Zonnebrillen trends winter 2016 zijn vooral de gekleurde spiegellenzen.

Een belangrijke zonnebrillen trend in 2016 is de platte lens zoals we die reeds zagen bij de ‘Dior Composit 1.1’ en bij de Aviator van Thom Browne. Normaal gesproken heeft een zonnebrillenlens altijd een bolling, bij deze platte lens is deze bolling dus nul. Het geeft een bijzonder effect, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit zonder goede ontspiegeling aan de achterzijde wel even wennen is. Dit omdat de binnenkant van de zonnebril, bij ontbreken hiervan, als een soort zijspiegeltje functioneert links en rechts van je ooghoeken.

Hieronder enkele voorbeelden uit de Dior Homme wintercollectie.

dior-composit-300x294-1-2

photocredit: insta @mimmogravino

dior-al-13-6-300x252-1-2

Dior Homme ‘AL13.6’

dior-abstract-300x228-1-2

Dior Abstract

De Dior Homme Blacktie stijl wordt dit seizoen geherinperteerd op een exclusieve ultra-plat en ultra-lichte acetaat  versie.
De brillen zijn gemaakt in Japanse ateliers. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van extreem dunne acetaat platen.

De Made in Japan uitmuntendheid gekoppeld aan Dior’s creativiteit & know-how geven een sterke persoonlijkheid aan deze unieke zonnebrillen.

0 likes
Prev post: carrera champion Archives – ZonnebrillenblogNext post: burberry zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Related posts