carrera zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Carrera heeft na de Champion FLUO nu de Champion FL geintroduceerd, hieronder enkele voorbeelden.
Meer kleuren uit de Champion 2012 zonnebrillencollectie via LuxSunglasses.nl

Carrera Champion FL (kleurcode TQ9IC) met spiegelende lenzen

Carrera Champion ST (kleurcode TH7IC) met spiegelende lenzen

Carrera eyewear heeft een icoon uit de jaren 80 opnieuw uitgebracht. Het slanke aviatormodel uitgevoerd in metaal heeft enkele  authentieke details zoals de neusbrug van hoogwaardig kunststof (acetaat), roodgekleurde details in de pootjes. Het model komt oorspronkelijk uit 1986, vandaar ook de naam voor deze Carrera zonnebril, de Carrera 86. Hij is er in goud met gouden lenzen, palladium met zilveren lenzen en een gouden met bruin gradient lenzen. Alles bij elkaar een zeer geslaagde comeback!

model: Carrera 86 kleur: 83OAC (gold) Adviesprijs €169,-

Overige kleuren Carrera 86 vind je op Luxsunglasses.nl (zilver en goudbruin)

Momenteel zie je Katy Perry regelmatig voorbij komen op de muziekzenders met haar Carrera 1, nu komt Travie McCoy van de Gym Class Heroes daar ook bij.
In hun videoclip “Ass Back Home’ draagt hij een Carrera CHAMPION in de kleur CCODB. Het nummer staat op het laatste The Papercut Chronicles II.

Dit model Carrera is geintroduceerd in de jaren 80 en is nog steeds een van de bestverkopende modellen van Carrera. De Carrera zonnebril is gemaakt van Optyl en heeft verlopende glazen.

De Carrera CHAMPION is er in heel veel kleuren en onlangs zijn daar de ‘Fluo’ en de ‘G’ lijn geintroduceerd, hierover meer elders in ons blog.

Bekijk hier de clip:

0 likes
Prev post: celebrity sunglasses Archives – ZonnebrillenblogNext post: Tom Ford zonnebrillen 2015 – Zonnebrillenblog

Related posts