Carrera Champion in metaal | Champion MT

Carrera viert met de uitgave van enkele iconische modellen van zijn nieuwste eyewear collectie. Met deze glamoureuze heruitgave van modellen door het merk dat hiermee geschiedenis maakte: de legendarische Champion en Carrera 6000 zonnebrillen worden gepresenteerd in een spannende nieuwe metalen uitvoering met behoud van het pure design.  

CHAMPION / MT

champion-mt-300x300-1-2

Carrera Champion MT

Het onstuitbare succes van deze iconische pilotenbril van Carrera blijft maar doorgaan: deze zonnebril, die beschikbaar is in talloze uitvoeringen en een verscheidenheid aan materialen, kleuren en details, wordt nu gepresenteerd in een ultra-platte shape. De nieuwe Carrera Champion zonnebrillen zijn een geïnspireerde mix van metaal en roestvrij staal, voor een ultra-lichtgewicht gevoel en optimaal comfort. Satijnen afwerking en gespiegelde lenzen maken de dynamische look compleet en geeft deze nieuwe uitvoering een tijdloze flair.
Verkrijgbaar in de kleuren bruin met grijze lenzen, zwart met zwarte lenzen, blauw met blauwe lenzen, rood met oranje lenzen.

CARRERA 6000/MT

6000mt-300x133-1-2

Carrera 6000MT

De Carrera 6000 zonnebril met z’n kenmerkende golvende pootjes en onmiskenbare rechthoekige front, is perfect voor elke gezichtsvorm. De Carrera 6000 wordt nu geherinterpreteerd in een nieuwe high-tech versie met een avant-gardistisch design en een roestvrij stalen frame voor een ultra-lichtgewicht gevoel. Een helder, levendig kleurenpalet, ideaal voor de warme zomermaanden: koraal met rode of grijze lenzen, turkoois met kaki lenzen, ruthenium met koperen lenzen, zwart met zwarte lenzen, wit met roze lenzen, blauw met blauw of veelkleurige lenzen

0 likes
Prev post: DE ZONNEBRILLENTRENDS VAN 2014 – ZonnebrillenblogNext post: Carrera zonnebrillen collectie | Zonnebrillen trends 2015

Related posts