Carrera Archives – Zonnebrillenblog

Jared Leto (Amerikaans acteur, musicus en ondernemer) zal het nieuwe gezicht zijn van de Carrera Eyewear campagne van 2016. Om de 60ste verjaardag van het merk te vieren, heeft Carrera ervoorgekozen om één van ‘s werelds meestonconventionele talenten de gloednieuwe ‘Maverick’-collectie te laten vertegenwoordigen. “Ik ken Carrera al van toen ik klein was”, zegt Leto. “En toen ik het Maverick-project zag, voelde ik me er meteen mee verbonden. Het project is voor mensen die fearless zijn en risico’s durven nemen. De wilde paarden, de mensen zonder faalangst. Het type mensen die mij mijn hele leven al hebben beïnvloed.”

Als het uithangbord van het merk zal Leto “Maverick” artiesten, muzikanten en andere invloedrijke persoonlijkheden uitnodigen om deel uit te maken van een creatieve video welke door Jared zelf geleid zal worden.

jared-leto-carrera-2-2

Jared LEto met Carrera uit de Maverick collectie

Met de introductie van de Carrera zonnebrillen collectie voor herfst/winter 2014-2015, geeft Carrera gelijk een voorproefje van wat gaat komen voor seizoen 2015.
Carrera speelt met ultradunne frames en kleureffecten die je niet snel ergens anders zult zien en de nieuwe zonnebrillencollectie een imago meegeven voor mensen met een urban en hedendaagse trendsetting.

De nieuwe eyewear collectie ontvouwt een authentieke echtheid en een frisse levendige look, uitgelicht door gebruik te maken van premium materialen. Bovendien reflecteert het Carrera’s grootste passie voor design en aandacht voor details.
En last but not least laat Carrera de modewereld opveren dankzij zijn laatste ‘Made in Italy’ avontuur namelijk het revolutionaire biotoric wraparound model van nylon en metaal.

Benieuwd wat er in het voorjaar nog bijkomt? Hou onze site in de gaten en je blijft altijd op de hoogte. Modellen uit deze nieuwe Carrera collectie treft je natuurlijk online bij Luxsunglasses.nl

carrera-zonnebrillen-2015-163x300-1-3

Carrera zonnebrillen 2015 – preview

Carrera viert met de uitgave van enkele iconische modellen van zijn nieuwste eyewear collectie. Met deze glamoureuze heruitgave van modellen door het merk dat hiermee geschiedenis maakte: de legendarische Champion en Carrera 6000 zonnebrillen worden gepresenteerd in een spannende nieuwe metalen uitvoering met behoud van het pure design.  

CHAMPION / MT

champion-mt-300x300-1-4

Carrera Champion MT

Het onstuitbare succes van deze iconische pilotenbril van Carrera blijft maar doorgaan: deze zonnebril, die beschikbaar is in talloze uitvoeringen en een verscheidenheid aan materialen, kleuren en details, wordt nu gepresenteerd in een ultra-platte shape. De nieuwe Carrera Champion zonnebrillen zijn een geïnspireerde mix van metaal en roestvrij staal, voor een ultra-lichtgewicht gevoel en optimaal comfort. Satijnen afwerking en gespiegelde lenzen maken de dynamische look compleet en geeft deze nieuwe uitvoering een tijdloze flair.
Verkrijgbaar in de kleuren bruin met grijze lenzen, zwart met zwarte lenzen, blauw met blauwe lenzen, rood met oranje lenzen.

CARRERA 6000/MT

6000mt-300x133-1-4

Carrera 6000MT

De Carrera 6000 zonnebril met z’n kenmerkende golvende pootjes en onmiskenbare rechthoekige front, is perfect voor elke gezichtsvorm. De Carrera 6000 wordt nu geherinterpreteerd in een nieuwe high-tech versie met een avant-gardistisch design en een roestvrij stalen frame voor een ultra-lichtgewicht gevoel. Een helder, levendig kleurenpalet, ideaal voor de warme zomermaanden: koraal met rode of grijze lenzen, turkoois met kaki lenzen, ruthenium met koperen lenzen, zwart met zwarte lenzen, wit met roze lenzen, blauw met blauw of veelkleurige lenzen

Een nieuw jaar, met natuurlijk nieuwe trends. Voor de eyewear collecties van 2014 zullen vooral stoere, speciale materialen gebruikt worden. Zo zal Ray-Ban hun bekende Wayfarer collectie uitbreiden met een exemplaar bekleed met kalfsleder en een aviator voorzien van 18k goud.

Na een zomer vol opvallende gekleurde spiegelglazen tijdens festivals of op het terras komt Ray-Ban met drie nieuwe kleuren spiegellenzen en zal de collectie worden uitgebreid met mat gunmetal frames. De aviator modellen in verschillende kleuren zijn een vrolijk verschijnsel en zullen dus ook in 2014 een must-have blijven voor de echte fashionista´s.

ray-ban-lenses-300x194-3-2

Dan hebben we nog de Wayfarer leather, door Ray-Ban zelf beschreven als een bril voor mensen die „who dare to wear them, those who are tough, bold, yet true to themselves.”

8053672155921_shad_qt-300x194-3-2

Ook deze bril verwachten wij snel terug te zien in de modebladen.

wayfarer-leather-300x169-3-2

De Wayfarer Urban Camouflage collectie zal wederom niet te missen zijn in de modetrends van 2014. Gezien deze trend de afgelopen tijd veel te zien was in de gehele mode industrie, zullen de Camouflagebrillen ook een must-have item zijn voor de echte Ray-Ban fans onder ons.

camo-300x194-3-2

Carrera introduceert voor 2014 een nieuw kleurenpalet met felle, opvallende kleuren. Met zonnebrillen die een mix vormen tussen retro, fashion en sportief zijn het de perfecte strandaccessoires voor komend jaar. Zo ook onderstaande Carrera 5009, een pilotenbril geschikt voor mannen en vrouwen.

carrera-5009-300x133-3-2

Al met al beloofd 2014 dus een uitdagend en bijzonder jaar te worden wat betreft de zonnebrillentrends. Doe jij hier ook aan mee?

0 likes
Prev post: Gucci aviator Archives – ZonnebrillenblogNext post: Zonnebrillen blog | Zonnebrillen trends 2017

Related posts