Carrera Archives – Pagina 3 van 3 – Zonnebrillenblog

Momenteel zie je Katy Perry regelmatig voorbij komen op de muziekzenders met haar Carrera 1, nu komt Travie McCoy van de Gym Class Heroes daar ook bij.
In hun videoclip “Ass Back Home’ draagt hij een Carrera CHAMPION in de kleur CCODB. Het nummer staat op het laatste The Papercut Chronicles II.

Dit model Carrera is geintroduceerd in de jaren 80 en is nog steeds een van de bestverkopende modellen van Carrera. De Carrera zonnebril is gemaakt van Optyl en heeft verlopende glazen.

De Carrera CHAMPION is er in heel veel kleuren en onlangs zijn daar de ‘Fluo’ en de ‘G’ lijn geintroduceerd, hierover meer elders in ons blog.

Bekijk hier de clip:

De Carrera Champion is één van de meest succesvolle modellen in de Carrera zonnebrillencollectie. Voor het nieuwe seizoen 2012 zijn er een aantal nieuwe kleuren toegevoegd aan het brede Carrera Champion scala. Dit najaar is daar de Champion G aan toegevoegd. Een gematteerde uitvoering die in combinatie met havanaprint een echte urban uitstraling heeft.

Andere kleuren en prijzen vind je o.a. op Luxsunglasses.nl (link)

0 likes
Prev post: Zonnebrillen blog | Zonnebrillen trends 2016Next post: Uncategorized Archives – Pagina 2 van 2 – Zonnebrillenblog

Related posts