burberry zonnebrillen Archives – Zonnebrillenblog

Cara Delevingne en Eddie Redmayne zijn de sterren van de zomercampagne van Burberry voor de zonnebrillencollectie 2012. De shoot, die in London plaatsvond. is gedaan door de bekende fotograaf Mario Testino.

Geïnspireerd door Burberry Prorsum en de Burberry accessoire collectie is de Burberry Eyewear damescollectie ook voorzien van de “Whipstitch”. Voor de Burberry herenzonnebrillen is het de vierkante vorm die de boventoon voert. Al met al weer een veelbelovende zonnebrillencollectie van Burberry (via Luxsunglasses.nl)

Burberry zonnebrillencollectie 2012

Jessica Alba gespot met een Burberry zonnebril uit de Burberry Nude collection, deze neutrale kleur is perfect voor een koude winterdag. Burberry’s Nude modecollectie bestaat uit jassen in beige en neutrale tinten.

De modecollectie bevat materialen van weelderige bont tot glanzend glad en ook de zonnebrillen collectie van Burberry kent uiteenlopende details, hierover later meer…

Burberry heeft haar nieuwe wintercollectie gelanceerd onder de naam ‘the nude collection’. Een zeer vrouwelijk kleurenpallet, geheel geinspireert op huidskleur. Vveel cat-eye achtige vormen die zo uit de 60’s komen, maar ook vierkantgesneden modellen zoals hieronder.

De pootjes zijn voorzien van een leuk detail, een metalen buisvorm met het Burberry ruitjesmotief

0 likes
Prev post: Dior Archives – ZonnebrillenblogNext post: Tom Ford Archives – Zonnebrillenblog

Related posts