admin – Zonnebrillen blog over merkzonnebrillen en trends 2015

Jared Leto (Amerikaans acteur, musicus en ondernemer) zal het nieuwe gezicht zijn van de Carrera Eyewear campagne van 2016. Om de 60ste verjaardag van het merk te vieren, heeft Carrera ervoorgekozen om één van ‘s werelds meestonconventionele talenten de gloednieuwe ‘Maverick’-collectie te laten vertegenwoordigen. “Ik ken Carrera al van toen ik klein was”, zegt Leto. “En toen ik het Maverick-project zag, voelde ik me er meteen mee verbonden. Het project is voor mensen die fearless zijn en risico’s durven nemen. De wilde paarden, de mensen zonder faalangst. Het type mensen die mij mijn hele leven al hebben beïnvloed.”

Als het uithangbord van het merk zal Leto “Maverick” artiesten, muzikanten en andere invloedrijke persoonlijkheden uitnodigen om deel uit te maken van een creatieve video welke door Jared zelf geleid zal worden.

jared-leto-carrera

Jared LEto met Carrera uit de Maverick collectie

gucci-zonnebrillen-2016

Gucci zonnebrillen gaan in 2016 door met de ronde glazen trend. Niet alleen op de catwalk en tijdens de fashionweek kwamen de ronde modellen op het toneel, maar afgelopen zomer deden naast de spiegelglazen de ronde modellen ook al een voorzichtige entree binnen de Gucci collectie. Voortbordurend op de rijke historie van Gucci en de nieuwste kledinglijn komt nu de aanvulling met de accessoire zoals we elk jaar bij Gucci zien; elegant, eenvoudig en met gebruik van de nieuwste materialen en frisse details. Meer modellen en informatie vind je via luxsunglasses.nl/gucci

Ondanks het koude weer zien we toch dat steeds meer mensen tijdens de herfst en winter ook een zonnebril dragen. Niet alleen tijdens het autorijden maar ook op een zonnige herfstdag of tijdens de wintersport.

Zonnebrillen trends winter 2016 zijn vooral de gekleurde spiegellenzen.

Een belangrijke zonnebrillen trend in 2016 is de platte lens zoals we die reeds zagen bij de ‘Dior Composit 1.1’ en bij de Aviator van Thom Browne. Normaal gesproken heeft een zonnebrillenlens altijd een bolling, bij deze platte lens is deze bolling dus nul. Het geeft een bijzonder effect, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat dit zonder goede ontspiegeling aan de achterzijde wel even wennen is. Dit omdat de binnenkant van de zonnebril, bij ontbreken hiervan, als een soort zijspiegeltje functioneert links en rechts van je ooghoeken.

Hieronder enkele voorbeelden uit de Dior Homme wintercollectie.

dior-composit-300x294-1

photocredit: insta @mimmogravino

dior-al-13-6-300x252-1

Dior Homme ‘AL13.6’

dior-abstract-300x228-1

Dior Abstract

Tom Ford staat bekend om zijn provocerende benadering van de mode, de Tom Ford zonnebrillen collectie 2015 is hierop geen uitzondering. Tijdens de laatste modeshow, gericht op punkrock modellen gekleed in microrokjes en de heren zorgeloos gekleed, zal het geen verrassing zijn dat de bijbehorende zonnebrillencollectie een mix is van deze twee contrasten. Veelal rechhoekige zonnebrillen met een futuristische look. Dunne frames met een minimaal terug in de tijd gevoel.

Strakke frames zoals we dit van Tom Ford gewend zijn.

tom-ford-zonnebrillen-2015-01-232x300-1tom-ford-zonnebrillen-2015-02-230x300-1

0 likes
Prev post: admin – 2/16 – Zonnebrillen blog over merkzonnebrillen en trends 2015Next post: Hugo Boss zonnebrillen 2015 | Preview

Related posts